Wednesday, December 12, 2012

Sabun beras GABA

GABA  rice milk soap
(beras perang)
100% naturals.
Dont worry for those yang sensitif skin.
Yang nie special sebab kaler dia coklat2 kelabu. *buta kaler*
ingredients : vitamin E, gaba extract, vitamin D, vitamin C plus AHA, palm oil, sodiumhidroxide solition
- sesuai sangat bagi usia 25 ke atas
- sabun anti penuaan
- meremajakan kulit, menganjal, menegang,kurang kan wrinkle
- memutih kan kulit,menggebu
- reduce jerawat and jeragat *bagos sangat!*
- masalah skin tone
- boleh pakai di badan dan muka
- mosture your skin
- boleh membantu pudar kn parut jerawat
- hilang kan sel kulit mati
- all type skin
Cara pakai sama je macam pencuci muka lain. Tapi for best result biar kan buih sabun tu kat muka for 1 - 2 minit. Baru cuci. Sabun tu pon boleh save dengan potong jadi kecil sbb kalau kena air dia cepat habis *arghh tak tau explain*
Seketul : rm8
3 ketul : rm 20
1 dozen : pm for best price
(all above excluding postage. Klang and shah alam area COD )
Email : izatulafita7@gmail.com
xoxo

No comments:

Post a Comment